fbpx

Haveservice

Vi udfører det meste indenfor haveservice og vedligeholdelse, og kan blandt andet hjælpe med:

Du får hos Serviceteam Danmark:

Professionel
haveservice

Hos Serviceteam Danmark har vi mange års erfaring indenfor anlægsgartneropgaver og haveservice, og vi har gennem tiden kunnet forfine teknikken. Vi bruger det bedste professionelle udstyr, som giver dig sikkerhed for et veludført resultat. Sammen med vores høje serviceniveau har det givet os flotte anmeldelser.

Haveservice
Indenfor haveservice og vedligeholdelse af haven, udfører vi de fleste opgaver. Vi klipper og beskærer hække. Vi udfører træfældning som almindelige fældning og fra lift, og kan dermed løse alle typer træfældningsopgaver. Vi udfører ukrudtsbekæmpelse på faste belægninger mekanisk eller med hjælp fra kemi. Vi kan også tilbyde udførsel af gravearbejde med minigraver med rydning af haver, planeringsopgaver, opgravning af buske og rødder mv. Haveaffald kan vi også tilbyde at bortskaffe. Afhængig af mængderne gør vi det selv, eller også har vi gode aftaler med effektive lokale vognmænd.

Hvornår kan opgaverne udføres?
Mange haveserviceopgaver kan udføres hele året, så kontakt os og hør nærmere

Priser
Da der ikke er 2 opgaver der er ens, har vi ikke faste priser. Oftest udfører vi opgaverne efter et forudgående fast tilbud, men vi kan også arbejde ud fra medgået tid. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på din næste opgave

UDFYLD FORMULAREN HERUNDER HELT UFORPLIGTENDE

Så vender vi hurtigt tilbage

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.